mandag den 20. oktober 2008

Besoeg fra Danmark

Vi har haft besoeg af to unge mennesker alis Max og Mule fra DK (min bror Kenneth og Jens), som rykkede ind i suiten for 6 dage. Det blev en super hyggelig uge, hvor der baade var plads til at slappe af og de obligatoriske besoeg paa sidreria, spise pintxos og bocatas samt besoege San Sebastian (og laere noedvendige baskiske fraser). Desuden kastede de sig ud i boelgen blaa paa et 2-dags surfer kursus, som viste sig at blive en del vanskeligere, end de havde regnet med (efteraaret bringer jo logisk nok mange meter hoeje boelger med sig)!

Desvaerre blev jeg ogsaa ramt af en grim omgang influenza, og er foerst nu igen ved at vaere paa benene. Derfor er weekenden gaaet med ren afslapning og med at nyde det gode vejr. Paa trods af at vi er midt i oktober, nyder vi stadig godt af den sydlige vind og de op til 24 grader.

Ha´en god uge!

fredag den 3. oktober 2008

Foes´dag og romeria....

Sidste weekend viste vejret sig fra sin paene side, og jeg kunne fejre min foes´dag med frokost paa terassen. Det blev en stille og rolig dag med morgenmad paa sengen, danske flag overalt (selv paa terassen til en vis forundring for naboerne) og hygge med familie og venner.

Soendag var der romeria paa fjeldet/bjerget Ernio (vores favorit) og vi startede tidligt ud med at bestige den lange tur opad samme med Jos foraeldre. Et romeria er en slags folkefest med musik og dans samt god mad (og selvfoelgelig sidra :-). Oftest finder disse lokale festligheder sted taet paa helligdomme og er en hyldest til diverse helgener.

Nu er det saa weekend igen-i aften er der middag med la cuadrilla og i morgen med familien. Saa alt i alt en normal weekend i det gastronomiste tegn....maaske man skulle overveje en tur i biffen til afveksling?