mandag den 7. april 2008

Dejligt at vaere to igen...

Saa er vi endelig flyttet ind i vores nye lejlighed. Der er stadig en del at goere, men det maa komme lidt efter lidt. Jos har vaeret den store saml-selv-mand i weekenden, og han har gjort det saa godt, at han efter min mening er yderst egnet til et deltidsarbejde som moebelsamler hos BoConcept :-)

Desvaerre betyder denne happy indflytning samtidig, at vi nu igen selv skal staa for madlavning, rengoering, toejvask, indkoeb osv. Den luksus som vi har haft igennem de sidste maaneder, kommer vi absolut til at savne. Men igen, saa er det paa den anden side rart bare at vaere 2 igen!

Endelig har Telefónica (spoerg mig ikke hvordan) i loebet af bare 3 dage faaet koblet os paa internettet og gjort os telefonbare - IMPONERENDE!!!!! Specielt fordi det sidste gang tog 3 uger.

Saa nu er vi igen til raadighed for omverdenen - baade kommunikativt og besoegsmaessigt!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

det må være skøøønt at yos er en go handymann:)hvad ville du gøre uden ham? er han kommet til lampen?? det bliver sjovt:)må høre om han klarer den opgave!kan vi få nogle billeder af den fine indrettede hybel:) knus og mange møs hils the handymann:)

Anonym sagde ...

det var et indlæg fra mutti