fredag den 6. juni 2008

Saa er der (endelig) nyt fra baskerlandet...

Det er som om, at jo laengere tid der gaar, jo svaerere er det at komme i gang igen. Der er gaaet ca. 2 maaneder siden sidste indlaeg, og jeg er kun enig med mine trofaste laesere - det er alt for daarligt!

Det skal siges til mit forsvar, at der har vaeret tryk paa - baade paa job og med den nye lejlighed. Hvad er der saa sket de sidste 2 maaneder her i Baskerlandet? Faktsik ikke saa meget - vejret har vist sig fra sin daarlige side, og det har staaet ned i staenger den sidste halvanden maaned, hvilket har resulteret i oversvoemmelse diverse steder. Det startede ellers godt i starten af maj med strandvejr, og vi benyttede dermed muligheden for endelig at udforske den franske kyst med sine smaa hyggelige landsbyer.

Lejligheden er blevet praesentabel, selvom der er en del haengepartier her og der, og Jos har faaet plantet en lille koekkenhave paa terassen med tomat, basilikum, persille osv. Skulle I komme forbi, er I mere end velkomne i Astigarraga. Vi kan byde paa eget vaerelse med fuld "punction" (som min kaere onkel engang sagde :-)

Ha´en rigtig god weekend og husk more upcoming news next week !

Ingen kommentarer: