torsdag den 30. juli 2009

Ferie

Saa er sidste arbejdsdag inden ferien endelig langt om laenge en realitet! Der bliver langt haand paa de sidste ting og ryddet lidt op i de bunker, der har hobet sig op i loebet af aaret.

Den sidste uge har vi haft besoeg fra DK, og hvor har det vaeret hyggeligt. Ikke fordi vi har lavet saa meget og saa alligevel, vi har jo baade vaeret en tur i Frankrig og til Bruce Springsteen koncert i Bilbao. Sidstnaevnte overgik alle forventninger, og blev den bedste koncert Bossen hidtil har leveret (og vi har efterhaanden vaeret til et par af dem)! Det var vel en kombination af en fantastisk stemning, de helt rigtige sange og ikke mindst, at Jos liiiige stoedte ind i Bossen himself i baren. Der blev selvfoelgelig taget billeder i bedste paparazzistil :-)

Nu er vi saa begyndt stille og roligt at pakke til vores ferie i Sydafrika. Vi tager afsted loerdag, hvor vi starter ud med et par dage i London, inden turen mandag gaar over Cairo til Johannesburg. Herefter foelger 2 ugers rundrejse med b.la. storby, vinsmagning og safari paa menuen. Hvilken oplevelse det bliver!!!!

Ingen kommentarer: