tirsdag den 10. november 2009

Naar regnen regner oppe paa taget...

Det har nu i mere end en uge staaet ned i staenger (og vi snakker ikke danske staenger, men MEGA staenger), og det kan man altsaa godt blive traet af i laengden!

Det er ikke bare regnen, der er irriterende - faktisk er den üpper hoeje luftfugtighed endnu vaerre. Den traenger ind overalt, vasketoejet toerer ikke, og alt foeles generelt bare vaadt og klamt. Om vinteren foeles de -4º koldere end de -20º, som vi oftest oplever paa skiferie i Norge, og om sommeren er de 25-30º varmere end de 35-40º vi oplever i landsbyen.

Naa, det bliver hvis bare igen igen en eftermiddag/aften indendoers med te og tv...

2 kommentarer:

Grønlandsposten sagde ...

Regn i de mængder er kun sjovt i en dag eller to, så må det gerne stoppe igen. Sjovt du nævner det med temperaturen. Jeg synes tit der er koldere i Danmark, når temperaturen ligger omkring nul, end når vi har -10 heroppe, hvor luftfugtigheden er lav.

June sagde ...

Desvaerre regner det ufatteligt meget i Baskerlandet! Men for at se positivt paa det, saa er det jo derfor, at landskabet er saa smukt :-)

Fuldstaendig enig med dig ang. temperaturen-foeler her er meget koldere (altsaa paa de rigtig kolde dage) end i Danmark - en helt anden side af Spanien som de fleste ikke kender :-)