torsdag den 23. september 2010

Ahh...hvilken dejlig sommer!

Det har vaeret en helt fantastisk sommer, faktisk den bedste i de 4 aar jeg har boet her i San Sebastian. Der er blevet cyklet, badet, solet og grillet paa livet loes. En helt igennem holdbar undskyldning (synes jeg) for ikke at have opdateret her paa bloggen i saa lang tid.

Ferien blev tilbragt i Danmark og som altid i skoenne Acebo i det sydlige Spanien.

Den naturlige swimmingpool i Acebo

Paa "vores" plads i Acebo

Det traditionelle liv i Acebo

Dertil et weekendophold i Frankrig i Las Landas. Skoent!!!

Joseba i koekkenet!

Temperaturerne er stadig yderst behagelige, men efteraarsaktiviteterne kommer alligevel snigende: svampekursus, lange vandreture i bjergene, indsamling af brombaer og kastanjer. Men det er nu ogsaa en dejlig aarstid, som vi gaar i moede. Her er lidt billeder fra "efteraarets" foerste vandretur (27ºg - puh ha":


I weekenden staar den paa U2 koncert, og saa er det jo paa mandag, at jeg runder de 30. Planlaegger en yderst afslappende fridag med morgenmad paa sengen :-)

3 kommentarer:

Lene sagde ...

Sikke en dejlig sommer I har haft. Smukke billeder bliver helt misundelig.
Håber du havde en god fødselsdag.

June sagde ...

Tak Lene - havde en super dag! Stille og rolig med god mad og gaver :-)

Ja, naturen her i det nordlige er meget anderledes end i resten af Spanien - altid groen og frodig! Ha en god weekend - kan se I er booket helt op :-)

June sagde ...

hov...glemte jo helt at give lidt af aeren til Acebo, som ligger i Extremadura. Paa trods af at landbyen ligger i vel nok et af Spaniens toerreste omraader, er her ogsaa altid groent og smukt!